"Em dic Aida Majoral i

fotografio gent que s'estima" 

 

Vaig començar com a fotògrafa de bebés i famílies i la meva trajectòria m'ha portat a la fotografia de bodes. Al principi, fer fotografia de bodes em feia una mica de por, ja que la majoria de fotògrafs passen unes 10 o 12 hores en una boda, però després de vàries reflexions vaig arribar a la idea d'oferir reportatges que captéssin els moments principals del vostre dia. Treballant per nuvis que tenen la mateixa visió que jo sobre les bodes.

Després de 2 anys en el sector us puc dir que quan una parella em truca i m'explica la seva moguda el primer que penso precisament és: quines ganes de boda que tinc! Perquè sé que cada boda serà diferent, i perquè sé que encara que ho volgueu evitar us acabareu emocionant en algun moment.


"Cada boda és única i irrepetible"

 

Sóc motera, des dels 14 anys que condueixo sobre les dues rodes. Sóc un cul inquiet, no tinc mai temps de fer una migdiada (i això que m'encanta dormir acompanyada de les meves mascotes). Tinc moltes aficions: toco la guitarra elèctrica, practico esquí i als 30 anys em vaig apuntar a fer ballet clàssic per primer cop a la meva vida. Sóc amant de la natura i els animals: m'encanta la muntanya en totes les estacions de l'any per la màgia que té, i disfruto de la platja i la costa durant la tardor i la primavera, quan encara no està massificat pel turisme. Concretament, sóc una amant del blau de la Costa Brava. M'agrada la vida a Solsona, la meva ciutat natal, on gaudeixo de la tranquilitat del món rural i on tinc el meu propi estudi de fotografia.