boda1

General

Fotògrafa de bodes, jo?

Al cap de pocs mesos de tirar-me a la piscina com a fotògrafa, es va casar la meva germana. No us penseu que hi vaig anar de fotògrafa: vaig anar-hi de convidada! Però no podia deixar de fixar-me en tot moment en els meus companys de professió.

Ho van donar TOT.

La boda va arrencar a les 10h del matí amb els preparatius del nuvi i de la núvia, i potser podríeu pensar que es va acabar a mitja tarda.... però no. Els fotògrafs van estar treballant fins passada la 1h de la matinada. Va ser una boda molt protocolària i molt llarga. Ja cansada de tot el dia enfundada en un vestit de gala i amb mal als peus dels talons vaig dir-me: ha de ser molt bonic fotografiar un dia tan intens com aquest, una parella guapa i carregada d'il·lusió, però s'ha de fer molt pesat!

Fins que un bon dia... vaig fer com els americans, que troben una oportunitat de qualsevol idea esbojarrada (i sinó, pregunteu-li al Goyo Jiménez, expert en assumptes americans).

Les slow weddings

Vaig pensar: si algun dia jo em casés (algun dia l'Ivan m'ho demanarà, ja veureu!) faria una boda senzilla, una boda íntima, una boda sense protocols, una boda amb un pressupost ben invertit. Una boda que els americans en diuen una "slow wedding": una boda bonica, amb gust, amb bona música, envoltada de flors precioses, de natura i amb les persones que realment són importants per a nosaltres, sense protocols, sense ostentacions (però això si, amb un vestidàs de núvia que et treu la respiració).

I vaig pensar, que segur que en els temps que corren, hi ha gent que pensa com jo. Que veu la seva boda amb les mateixes ulleres.

A bodes em convides!

I de tot aquest procés de reflexió va sortir "A bodes em convides", un projecte de fotografia pensat per gent que vol una boda com la que jo m'imagino com la boda ideal, per gent que no voleu complicar-vos la vida, que busqueu autenticitat, que voleu invertir en una festa bonica però sense passar-vos. Per aquest motiu, he decidit apostar per un format de fotografia de bodes per hores.

Fotografia de bodes per hores?

Us heu parat a pensar realment quins són els moments importants en una boda? On estàn les emocions a flor de pell? Des de la meva experiència us puc assegurar que els pics d'intensitat són: durant en els preparatius, la benvinguda dels convidats i la cerimònia (la part principal del dia). Un cop us entauleu a menjar, hi ha moltes hores mortes per un fotògraf, hores improductives. I és que la sogra amb la gamba a la boca no queda bé.

Per altra banda, què passa amb aquelles bodes en format elopement, on només hi han els nuvis i la família més directa? Cal contractar un fotògraf que treballa de forma tradicional amb serveis de 10 i 12 hores?

A bodes em convides, és una solució per aquest tipus de casos.

 
Últimas entradas
Categorías